Ενα τεράστιο respect για τις γυναίκες μας που πραγματικά έκαναν την ζωή δύσκολη στον Παναθηναϊκό και για 30 λεπτά είχαν την πρωτοπορία μέχρι και με 8π.

Στο τελευταίο η φθορά των φάουλ , η κούραση και τα συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα από Λύμουρα που επανήλθε αν και τραυματίας και της mvp του αγώνα Φιτζέραλντ έκριναν το σκορ που ειναι προφανώς πλασματικό(64-78)  . Από την ομάδα μας δεν αγωνίστηκε η Ρία Πατεράκη που μετά από αίτημά της παραχωρήθηκε στον Εύνικο και η Ντραγκάνα Ζούμπατς που υπέστη τραυματισμόμόλις χθες στο φινάλε της προπόνησης . Και πάλι όμως τα κορίτσια μας ήταν συγκινητικά . Ειδικά στο α΄ μέρος με σελληνιασμένη την Σταυριανή Βιντσιλαίου ξέφυγαν 43-35 !! και σίγουρα ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα . Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν πέρασαν μπροστά αλλά και πάλι οι Εσπερίδες κράτησαν το προβάδισμα 51-49 στο 30΄ . Για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου υπερίχυσε ο ΠΑΟ με καθοριστικές  Λύμουρα Φιτζέραλντ και τέσσερις ξένες στην πεντάδα! 

Όπως και να έχει τα παιδιά μας και το τεχνικό τιμ αξίζουν τα εύσημα για μια ακόμη φορά φέτος . Δεν παραδίδονται ποτέ , όσο στραβά και να έρχονται τα πράγματα και όσο πολλές ειναι οι αντιξοότητες και το όνομα του αντιπάλου . Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που έκαναν υπερπροσπάθεια …

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  64-78
Διαιτητές: Θεονάς-Κωνσταντινόπουλος-Τηγάνης
Δεκάλεπτα: 21-15, 43-35, 51-49, 64-78
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Νανάκος, Δήμου): Καμμένου 2, Γασπαράτου 2, Λουκάτου 4, Πότερ 15(1), Μπενέκη, Βιντσιλαίου 18(1), Κασάπογλου 7(1), Μπάραμαν 16(2).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καπογιάννη, Τσεμπέρης): Ριντ 14, Φιτζγκέραλντ 19(2), Σταμάτη 2, Λύμουρα 6(2), Κωτούλα, Γρηγοροπούλου 2, Χολμς 12(1), Χατζηνικολάου 6, Κάιζερ 17.